Publiseringsverktøy
Lar deg publisere lett på nett

Publiseringsverktøy - Content Management System - CMS

Et publiseringsverktøy er kort sagt programvare som lar deg, og andre med tilgang, skrive og redigere innhold som deretter publiseres på den aktuelle nettside. Verktøyene varierer mye i funksjonalitet, men hovedsakelig er formålet at du som bruker skal kunne publisere innhold på en enkel måte.

Brukergrensesnittet tilstrebes et intuitivt design slik at enkle handlinger kan utføres selv med svært begrensede kunnskaper. Mange publiseringsverktøy har også svært avansert brukerstyring og kan skille ned til minste detalj på tilgang og rettigheter.

Det finnes svært mange publiseringssystemer på markedet. De kommersielle verktøyene krever en lisens for bruk. Dette er ofte kostbart samt at du låser deg til kun en leverandør. Det har derfor blitt svært vanlig med publiseringsverktøy basert på åpen kildekode (Open Source). Siden det finnes mange bedrifter/utviklere som kan håndtere disse verktøyene kan du som kunde velge og vrake i leverandører uten å bytte nettsted.

Med et publiseringsverktøy vil man også ofte ha muligheten til å tilby leserne egne innloggingsområder, nyhetsmating, nyhetsbrev, forum, netthandel, koblinger til sosiale medier og lignende. Mulighetene øker gjerne i størrelse med verktøyets populæritet. Noen verktøy har blitt svært dominerende og har i tillegg et stort antall utviklere som jobber både med verktøyet og tilleggskomponenter. For deg som skal opprette et nettsted betyr dette at publiseringsverktøyet utvikles kontinuerlig og at du kan regne med at det slippes oppdateringer jevnlig for å holde tritt med den generelle utviklingen på nett.

Lett å bruke - uendelig med utvidelser

Skriv enkelt inn i editoren som om du lager et vanlig Word-dokument. Organiser bildene dine i mapper slik som du er vant med fra PC eller Mac. Malene er svært fleksible, og vi kan trekke og flytte modulposisjoner rundt. Enkle systemer for nyhetsbrevutsending og brukerstyring.
Skriv enkelt i artikkelen.
Send ut nyhetsbrev
Organiser bilder og filer
Fleksibelt malsystem

Gode grunner til å bruke EDMedia

Design

Vi har utviklerlisens hos noen av verdens beste designere av maler, og sammen med deg finner vi ut av hva som passer din virksomhet best - så utvikler vi videre.

Rask respons

Du får svar på telefonen fra noen som vet hvem du er. Vi ordner ting raskt, og dersom du sier det haster så stoler vi på at det gjør akkurat det.

Sikkerhet

Ditt nettsted er i trygge hender. Her gjøres alt for at nettstedet ditt skal være så trygt som mulig fra inntrengere som ikke vil deg vel. I tillegg tar vi backup hver dag.

Supportavtale

Her starter ikke noen minuttpriser når du ringer. Kundestøtte er inkludert, og du får hjelp når du trenger det.

Personlig service

Hos oss får du den personlige servicen. Gjennom vår supportavtale tar vi hånd om de tekniske oppdateringene samt gir deg telefonhjelp eller hjelp pr e-post når du trenger det.

Motta nyhetsbrev

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatisk abonner på" and make sure the selected lists are enabled