Om EDMedia
En fleksibel og positiv partner

EDMedia - litt historie

EDMedia ble etablert 2008 med hovedfokus på utvikling av nettsteder. Med et utstrakt kontaktnett ble EDMedia av mange en foretrukket samarbeidspartner.

Vi har nå et godt knippe med trofaste kunder og har fremdeles hovedfokus på nettsider og digital markedsføring. Imidlertidig har det underveis kommet forespørsler om å levere trykket materiell til mange formål. Derfor anskaffet vi etterhvert gode verktøy for produksjon av brosjyrer og flyere. I dag kan du derfor også få laget opp trykksaker når du skal på messer eller ha noe å levere ut til kunder i salgsbesøk.

En fleksibel og positiv partner som du skal trives med.

Visjon - EDMedia

Bakgrunnen til Daglig Leder, Espen Edvardsen er innen industri og entreprenørvirksomhet med salg og teknisk støtte til forhandlere og kunder som arbeidsoppgaver. For deg som kunde betyr dette at du får rådgivning på kjøpet. Vi kjenner til mange markeder og bransjer og har også gode evner til å jobbe i produktfelt som krever en god dose teknisk forståelse.

Kaffen er alltid klar.

Prinsipp - EDMedia

EDMedia er fortsatt en enmannsbedrift, men jobber innenfor et kompetansenettverk av samarbeidende bedrifter som har sine egne spesialiteter. Det er stadig behov for innleid kompetanse fra samarbeidende programmerere på mange prosjekter. Vi har kontor i en låve i Sande i Vestfold. Her er du velkommen til et besøk nærmest når som helst, og kaffen er stort sett klar. Jobben medfører litt reising, så det er fint om du sier fra når du tenker å ta turen, slik at du vet at du ikke kommer til låst dør.

Gode grunner til å bruke EDMedia

Design

Vi har utviklerlisens hos noen av verdens beste designere av maler, og sammen med deg finner vi ut av hva som passer din virksomhet best - så utvikler vi videre.

Rask respons

Du får svar på telefonen fra noen som vet hvem du er. Vi ordner ting raskt, og dersom du sier det haster så stoler vi på at det gjør akkurat det.

Sikkerhet

Ditt nettsted er i trygge hender. Her gjøres alt for at nettstedet ditt skal være så trygt som mulig fra inntrengere som ikke vil deg vel. I tillegg tar vi backup hver dag.

Supportavtale

Her starter ikke noen minuttpriser når du ringer. Kundestøtte er inkludert, og du får hjelp når du trenger det.

Personlig service

Hos oss får du den personlige servicen. Gjennom vår supportavtale tar vi hånd om de tekniske oppdateringene samt gir deg telefonhjelp eller hjelp pr e-post når du trenger det.

Motta nyhetsbrev

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatisk abonner på" and make sure the selected lists are enabled