Markedsføring
Digital markedsføring av nettsted

markedsforingDigital markedsføring

EDMedia har kompetanse til å hjelpe deg med å bli mer synlig på på nett. Vi jobber med søkemotoroptimalisering og markedsføring i søkemotor samt sosiale medier - hovedsakelig Facebook.

Optimalisering for søkemotor
Gjennom noen ganske enkle grep har vi klart å få søkemotorenes oppmerksomhet og fått frem hva som er relevant for den aktuelle siden.

Resultatet er at du klatrer oppover i søkeresultat på f.eks. Google og Bing og blir dermed lettere funnet når brukere søker etter dine produkter eller tjenester.

Markedsføring i søkemotor
EDMedia samarbeider tett med Google for å lage gode og effektive annonser. Ved å annonsere i søkemotor vil vi kunne sette opp målrettede annonser basert på egne søkeord og søkefraser. Du betaler ingenting for at annonsen din skal vises, men kun for de gangene noen klikker på annonsen din.

Sosiale medier
Vi kan blant annet hjelpe deg med å få opp en god side på Facebook slik at du kan kommunisere med de som ønsker å følge deg på Facebook. I tillegg har vi god erfaring med å sette opp annonsekampanjer som kan segmenteres svært godt slik at de blir mer treffsikre i forhold til din målgruppe.

Nyhetsbrev
Hold kontakten med dine kunder eller medlemmer og skap lojalitet ved å sende relevant informasjon med den integrerte komponenten for nyhetsbrev. 

Gode grunner til å bruke EDMedia

Design

Vi har utviklerlisens hos noen av verdens beste designere av maler, og sammen med deg finner vi ut av hva som passer din virksomhet best - så utvikler vi videre.

Rask respons

Du får svar på telefonen fra noen som vet hvem du er. Vi ordner ting raskt, og dersom du sier det haster så stoler vi på at det gjør akkurat det.

Sikkerhet

Ditt nettsted er i trygge hender. Her gjøres alt for at nettstedet ditt skal være så trygt som mulig fra inntrengere som ikke vil deg vel. I tillegg tar vi backup hver dag.

Supportavtale

Her starter ikke noen minuttpriser når du ringer. Kundestøtte er inkludert, og du får hjelp når du trenger det.

Personlig service

Hos oss får du den personlige servicen. Gjennom vår supportavtale tar vi hånd om de tekniske oppdateringene samt gir deg telefonhjelp eller hjelp pr e-post når du trenger det.

Motta nyhetsbrev

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Automatisk abonner på" and make sure the selected lists are enabled